Göra om i badrummet – Hur ska du tänka?

Ett nytt badrum känns som en dröm och kanske är det dags att göra något åt saken. Men tanken om flera veckors liv i ett stökigt hus utan vanlig dusch och toalett känns inte lockande. Fast så här behöver det ju inte bli om du planerar på rätt sätt.

Börja med att se på vad du vill ha

Till att börja med är det klokt att fundera lite på vad du vill ha. Kanske kan det bli fint med ett microcement badrum som har en modern och fräsch känsla. Det här går eventuellt att få till utan att du river ut nuvarande ytskikt och då blir det kanske inte så dyrt.

Kanske vill du inreda med unikt kakel och själv göra en del av jobbet. Tänk både på hur du vill att det ska se ut i badrummet och om du vill göra saker själv. Nu är du redo att kontakta en rörmokare eller renoverare som kan göra jobbet!

Hur mycket får det kosta?

Efter att ha förklarat för rörmokaren vad du drömmer om kan du också tala om vilken budget du har. Då kan rörmokaren ta fram en offert som kan passa dig. Det går ju att anpassa priset för jobbet genom att välja en viss typ av material. Det är viktigt att du är på det klara med vad det kommer att kosta med VVS-installation och annat arbete.

En tidsplan

Innan du köper in jobbet och gör om badrummet ska du se till att du ha en tydlig tidsplan. Du måste veta när det hela börjar och när det ska vara klart. Och så är det förstås ett måste att du väljer en tjänst med gott rykte. Det är till och med värt att betala lite mer för detta så att du slipper strul med ett arbete som inte görs korrekt och som aldrig är över!

Rörmokare guide

Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies
Rormokarguide.se ©  Alla rättigheter förbehållna