flyttstädning Umeå

Kommer flyttstädning i Umeå inkludera rören i badrummet?

Du vet att du snart ska flytta och därför kanske du inte är så noga med att det inte rinner undan som det borde i handfatet. Om du har planerat att betala för flyttstädning i Umeå kan det kännas onödigt att ringa en rörmokare för att få ordning på problemet. Men kommer flyttstädningen verkligen att innebära att stopp i rören rensas ut?

Flyttstädning i Umeå kommer att beröra rören

Det vi kan säga med säkerhet är att flyttstädning i Umeå även berör rören. Men vi måste skilja på rörmokarens och städfirmans arbete. Om det går trögt i handfatet just nu på grund av att det finns mycket smuts och hår i vattenlåset kan flyttstädningen lösa problemet.

Men om det är så att ett stopp är på väg på grund av ett mer djupgående problem så ska du inte räkna med att en städfirma i Umeå som klarar flyttstädning även tar hand om detta. Att lösa avloppsproblem är inte städfirmans jobb.

Det kommer att rensas i avlopp

Det är förstås så att den städfirma som kommer för att sköta din flyttstädning i Umeå måste rensa i avlopp. Det här innebär till exempel att de öppnar golvbrunnen och tar bort den smuts som finns där. Kanske kan det lösa stoppet och få vattnet att rinna på igen. Om inte bör du undersöka om du ska beställa in en bra rörmokartjänst innan du flyttar.

Fint badrum, men hur ser det ut i rören?

Stopp i avloppet kan ge vattenskador

Det som är viktigt att tänka på är att stopp i avloppet inte bara är bekymmer för dig som vill att vattnet ska rinna ut snabbt. Om du bor i ett flerbostadshus kan det vara mycket viktigt att ta upp frågan med föreningen för att se om det finns behov av att spola stammar.

När man stamspolar regelbundet minskar risken för vattenskador. Det här är ju något som du är med och betalar för med din hyra eller med avgiften för bostaden. Som enskild medlem i föreningen ska du veta att det mycket väl kan vara så att långsam avrinning inte är direkt kopplad till din lägenhet. Så var noga med att undersöka detta och ta upp frågan med föreningen då det behövs.

Kommunicera med din städfirma

Om det är så att du har märkt att det är stopp på gång i rören kan du alltid ta upp detta med städfirman som du bokar in för att få flyttstädning i Umeå. Det är bra att de vet om vilka punkter som kan vara lite extra viktiga.

Återigen, städfirman kommer inte att fungera som rörmokare. Men det är klart att de kan kika lite närmre på hur det ser ut i avloppet och tala om för dig om det var mycket smuts och hår där eller om det verkar som att felet ligger lite djupare i systemet.

Det är viktigt att städfirman i Umeå klarar av god städning i badrummet. Detta oavsett om det är gjort med microcement eller har plastmatta. Badrummet är en av de platser som kontrolleras mycket noggrant efter städningen så du har mycket att vinna på att anlita en städtjänst som är noga och bra på detta område.

Rörmokare guide

Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies
Rormokarguide.se ©  Alla rättigheter förbehållna