Vad kommer det att kosta med VVS-installation?

Pris för renovering och VVS-installation beror på flera saker. När du ringer en rörmokare för att få veta vad det kostar att sätta in en ny blandare eller byta handfat och toalett bör du inte få ett svar på en gång. Det är inte seriöst!

För att kunna ge dig ett rimligt pris för VVS-installation måste rörmokaren veta precis vad det är som ska bytas ut och i hur många exemplar. Dessutom kan det ju vara så att du har planer om att sätta in handdukstork och lägga golvvärme och då blir det ju tal om en helt annan budget än om du enbart ville ha en ny blandare.

Viktigt att se på vad som ska göras

För att få en offert för VVS-installation behöver du alltså vara noga med att tala om vad det är du vill göra och hur det ser ut i badrummet just nu. Många gånger behöver en installatör se på nuvarande skick för att veta vad som ska göras.

Det kan ju vara så att både golv och väggar måste rivas för att man ska kunna lägga in rör och avlopp. Det här betyder mer arbete och ett högre pris.

För att ta reda på vad det skulle kunna kosta med ny VVS-installation bör du alltså bena ut exakt vad du vill ha gjort innan du frågar rörmokare om pris.

Rörmokare guide

Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies
Rormokarguide.se ©  Alla rättigheter förbehållna